Сумська обл., Білопільський район, м. Білопілля.UA

Повідомлення

      На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності»  Комунальне підприємство Білопільської міської ради «Теплосервіс Білопілля» даним повідомленням інформує споживачів про намір встановити тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та тарифу на послугу з постачання теплової енергії.

     Розрахунок тарифів здійснено відповідно до порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого Постановою КМУ№ 869 від 01.06.2011 (в редакції Постанови КМУ від 03.04.2019 р. № 291) «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

         З матеріалами, що стосуються розрахунку тарифів можна ознайомитись на сайті https://bilo-teploservice.info-gkh.com.ua/ Просимо споживачів долучитися до обговорення даних тарифів.

            Питання, пропозиції та зауваження щодо тарифів споживачі можуть направити на електронну адресу КП БМР «Теплосервіс Білопілля»  - kpteploservis@ukr.net.

           Додаткову інформацію також можна отримати за тел.: 9-02-73 або за адресою: м.Білопілля, вул.Соборна, 87